Cantar auto cu platforma din metal - IN CUVA

Solutia pentru spatii limitate

Descriere generala

Cantar auto platforma de metal - IN CUVA

Platforma de cantarire auto (bascula) pentru instalare in cuva ori supraterana cu structura de otel. Masurare statica, platforma este asezata pe de 4-10 celule de masurare (in functie de lungime).

Cantarul auto NT31 ofera doua posibilitati de montaj: suprateran sau in cuva. Structura deosebita a acestui tip de cantar auto permite traversarea sa de catre vehicule atat longitudinal cat si transversal (varianta montata in cuva) ceea ce il face potrivit pentru aplicatiile in care spatiul limiteaza posibilitatile de manevra ale vehiculelor. Rezistenta structurii sale il recomanda pentru aplicatii cu trafic intens.

Sistem complet cu indicator de greutate, calculator compatibil PC, software dedicat, imprimanta laser. Poate emite tichete de cantar conforme cu HG 1373/2008

Sistemul este avizat metrologic si conform cu H.G. nr. 1373 din 28.10.2008 privind reglementarea furnizarii si transportului rutier de bunuri divizibile pe drumurile publice din Romania.

Sistemul nu include fundatia si rampele. Fundatia se executa de beneficiar dupa proiectul pus la dispozitie de furnizor iar rampele sunt accesorii optionale (varianta supraterana).

Avantaje

 1. Solutia pentru spatii limitate deoarece in varianta de montaj in cuva nu mai sunt necesare rampele iar posibilitatile de manevra ale vehciulelor peste un cantar in cuva sunt practic nelimitate.

Dezavantaje

 1. Pret mai ridicat ca urmare a structurii mai grele, necesara pentru a suporta traficul din ambele directii dar si din cauza costurilor de realizare ale fundatiei
 2. Fundatia necesara este mai scumpa si mai complicata decat una clasica doarece necesita o adancime suficienta pentru a permite accesul la echipamente si drenajul apei pluviale. In consecinta si costul realizarii acestei fundatii este mai mare
 3. Necesita mai multa intretinere decat un cantar suprateran intrucat riscul blocarii cantarului ca urmare a acumularii de noroi sau pietre in spatiul dintre platforma si fundatie este mult mai mare iar accesul mai dificil decat la oricare din cantarele supraterane

Caracteristici tehnice

Indicator de greutate LD 5204 INOX
Celule de sarcina 4-10 (functie de lungime) celule de sarcina Leon Engineering CP30, INOX, C4, IP68
Indicator de greutate Leon Engineering LD5204, carcasa INOX, display LED
Capacitate maxima 60,000 kg, diviziune 20Kg
Lungimi disponibile 6, 9, 12, 13, 15, 16, 18, 20m
Inaltime platforma 330-420mm (fundtie de lungime)
Gama de temperatura -30C/+70C
Gama de temperatura compensata -10C/+40C
Protectie la suprasarcina > 150%
Protectie la suprasarcina extrema (termen scurt) > 250%

Software specializat

Tichet de cantar conform HG 1373/2008

Impreuna cu sistemul de cantarire va oferim un software-ul Master Vision specializat in gestiunea cantaririlor. Acest software comunica prin intermediul unei interfete seriale cu indicatorul de greutate si afiseaza masuratorile, gestioneaza datele clientilor, ale vehiculelor si cantaririlor eliberand si tichetul de cantar conform cu cerintele Anexei 2 din HG 1373/2008.

Acest program inregistreaza data, ora si valoarea fiecarei cantariri impreuna cu vehiculul cantarit, configuratia acestuia, tipul de material cantarit si datele operatorului. Programul tine cont de ordinea cantaririlor, permite intercalarea vehiculelor (un vehicul cantareste tara iar urmatorul masa bruta) si avertizeaza operatorul cand poate prelua datele (mometul stabilizarii valorii masurate).

Programul permite generarea de rapoarte statistice cu valorile cantaririlor dupa produs, client, vehicul etc.

Servicii suplimentare

Servicii incluse in oferta, asigurate de furnizor

 • Transport echipamente la locatia aleasa de beneficiar
 • Instalare, reglaje, punere in functiune, calibrare sistem de cantarire
 • Asigurare camion cu mase etalon (20t) in vederea reglajelor, calibrarii si verificarii metrologice initiale (conformitate CE)
 • Eliberare document de conformitate pentru utilizarea cantarului in aplicatii comerciale (valabil 1 an)
 • Instalare software gestiune cantariri si eliberare tichete conforme cu HG 1373/2008
 • instruire operator PC privind modul de lucru
Servicii asigurate de beneficiar
 • Constructia fundatiei conform cu proiectul asigurat de furnizor
 • Asigurarea rampelor (prin constructie sau achizitie ca optiune, la varianta supraterana)
 • Realizare impamantare dedicata pentru platforma de cantarire
 • Asigurare macara sau motostivuitor pentru asezarea cantarului in pozitie.
 • Cabina de cantarire cu priza 220V cu impamantare

Salt in partea de sus a paginii

Preturi

Pentru cereri de oferta va rugam sa sa ne contactati specificand lungimea platformei dorite si locatia unde doriti sa fie instalat sistemul de cantarire.